Све је кренуло набоље! Ребровићи у новој кући! (видео)

Срећни смо и захвални што коначно имамо своју кућу! – готово у једном даху, са великим осмехом, мајка Бранислава Ребровић дочекује нас у свом новом дому у селу Жељуша код Димитровграда!Тешке животне околности које су натерале ову пожртвовану мајку да заједно са децом због насиља у породици остави мужа и почне да живи подстанарски живот, заслугом великог броја донатора сада су прошлост!

Некад и сад

Анђела (18), Стефани (13), Миша (12), Дијана (10), Ђурђа (5) и Дуња (2) у новој кући добили су све оно што нису имали у старој. Бољи животни услови и простор који је довољан да свако има своју собу и кревет.

У хуманитарној акцији за породицу Ребровић велики број људи доброга срца организовао се самостално па је породици донирано потребно покућство. За куповину куће, Хуманитарна организација Срби за Србе издвојила је 2.939.048 динара. Посебну захвалност дугујемо Српској братској помоћи из Канаде која је донирала 5.000 канадских долара, америчкој фирми CW Carriers која је донирала 10.385 америчких долара и Србима у Кини који су донирали 1.570 евра.

Некада је ситуација изгледала безизлазна а данас живот тек почиње за породицу Ребровић

Посебно нас радује да смо током разговора са комшијама закључили да су сви веома задовољни доласком породице Ребровић због великог броја деце и да су спремни да помогну увек када затреба.

Хуманитарна организација Срби за Србе наставља са хуманитарним радом и у наредном периоду када нас очекује велика Божићна акција у којој и ове године планирамо да помогнемо више од педесет угрожених породица широм Балкана!

Рачуни и потврде финансиране помоћи