Теслићани још једном на висини задатка – помогнута породица Миљановић

И у 2019. години Теслићани су још једном показали да су итекако на висини задатка и да се Срби за Србе прича прича као мало гдје на свијету. Тако су током читаве године играли фудбал, пикадо, ФИФУ, одбојку, шутирали Тројке, пјевали караоке 1 и 2, шетали, организовали триатлон, а све са једним циљем да братска помоћ стигне до још једне породице.

Резултат свега – потпуно преуређен дом за петочлану породицу Миљановић из мјеста Прибинић, које се налази недалеко од Теслића.

Подсетимо се, породицу Миљановић чине отац Драган и његова три сина: Горан (13), Винко (12) и Митар (10), а заједно са њима у кући живи и бака Љубица. Извршени су следећи радови: постављање новог крова и израда фасаде на кући, те комплетно преуређење приземља куће, које је добило потпуно нови изглед. Додатно, породици смо приземље опремили са новим намјештајем и покућством чиме је и ова акција помоћи успјешно окончана.

Соба породице Миљановић током наше прве посете

Тако да вриједност испоручене помоћи породици Миљановић износи: 18.947,85 КМ, од чега смо износ од: 15.226,01 КМ обезбиједили у новчаним средствима, док су износ од 3.721,84 КМ у виду грађевинског материјала и намјештаја донирали наши дугогодишњи спонзори.

Горан, Винко и Митар током наше прве посете

Нећемо много дужити, осмјеси дјечака и њихово задовољство за преуређен дом и прије свега пружену топлу руку пријатељства говоре сами за себе. Са том сликом и ми остављамо град Теслић, да се као борац после битке сабере, одмори и спреман крене у нове битке које ће, уопште не сумњамо, почети већ ускоро.

Крајем прошле године, која је била и више него успјешна и у којој смо помогли три породице у Теслићу, најавили смо да ће ова бити још берићетнија и нисмо се ни мало преварили, а то исто очекујемо и од наредне. За сам крај не преостаје нам ништа друго да кажемо сем Теслићани, живи нам били и помагали још много година!

Рачуни и потврде финансиране помоћи