Журка из блока у Лозници

У петак 16. фебраура у лозничком ноћном клубу Синдикат одржана је Журка из блока. Прва хуманитарна акција у 2018-ој години у Лозници најављује још једну сезону борбе против сиромаштва! Са преко 300 драгих гостију скупљено је невероватних 180.000 динара за социјално угрожене породице са четворо и више деце!

Хуманитарна организација Срби за Србе већ годинама уназада позната је по добрим делима у Лозници и околини. Одржана су два турнира Тројка из блока у брзом шутирању тројки 2016. и 2017. године, три Васкршња хуманитарна фудбалска дербија навијача Црвене Звезде и Партизана 2015, 2016. и 2017. године, турнир у коцкицама, турнир у ПЕС-у, постављене су донаторске кутије у неколико локала у граду… Добри људи су се ујединили испод заставе СРБИ ЗА СРБЕ и боре се за боље сутра!

Лозница је већ показала да зна како да брине о својим угроженим комшијама, а 2018. много обећава! Невероватан успех прве Журке из блока прави је ветар у леђа за наше активисте. Поред сјајног финансијског успеха, екипа у Лозници је појачана за много људи добре воље. То је и највећи успех оваквих окупљања – нови људи који постају део наше велике хуманитарне мисије! Целу ноћ распитивали су се људи о раду Хуманитарне организације Срби за Србе, дељени су извештаји, развијане нове идеје.

Ноћ за памћење и потпуно дручији провод. За добро расположење били су задужени рок група Соло, Газда Груја и Аки. Велико ХВАЛА свима који су дошли да подрже ову велику хуманитарну акцију, а посебно хвала нашим поносним техничким спонзорима на челу са клубом Синдикат који се одрекао целокупне зараде и обезбедио простор, озвучење и расвету.

ТЕХНИЧКИ СПОНЗОРИ:

  • Клуб Синдикат
  • Продавница Сјај
  • Пластекс
  • Графика
  • FS Image
  • Локал бар
  • ALCZ д.о.о.

Поздрав са дружења у Лозници!