Отворена сезона догађаја на Малти

Први догађај ове године на Малти одржан је у понедељак 13. јануара 2020. године у граду Слиема. У Stella Maris Band Club одржана је Фифа из блока на којој се захваљујући великом броју пријатеља прикупило 565 евра.

Вредни волонтери и пријатељи хуманитарне организације Срби за Србе су прошле године организовали шест догађаја у пет различитих градова Пикадо из блока, Биоскоп из блока, Туцијада из блока, Видовдански сабор, Пикадо из блока у Бизербуџи и Стони фудбал из блока и укупно прикупили 5.153 евра у 2019. години.

На самом турниру учествовало је 48 такмичара који су се системом елиминација борили за медаље, а најуспешнији такмичари били су:

  1. Урош Марковић
  2. Лука Стефановић
  3. Лука

Те вечери је пружена и подршка српском православном народу у Црној Гори.

Још једном се захваљујемо свим учесницима и гостима. Овим путем позивамо све добре људе из осталих градова да нам се прикључе и покрену неку овако сличну акцију у свом месту, и на тај начин дају свој допринос у нашој заједничкој борби за боље сутра најугроженијих српских породица које помажемо широм Србије и региона. ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ – НЕМА ПРЕДАЈЕ!